måndag 23 juni 2014

Drömmar som slår in...


 
Nu har det hänt. Det jag drömde om för nästan fyra år sedan. "Om huset blir mitt skall jag spänna upp en hängmatta mellan träden och ligga där och kika upp på tallarna. Sigrids tallar." Så skrev jag i januari 2011.


Och i lördags låg jag där. Och kikade upp på Sigrids tallar. (Som visat sig var en tall och en gran.) Det har varit så mycket jobb med huset att jag inte hunnit känna efter. Det har inte riktigt sjunkit in att huset nu är vårt. Men nu fick känslorna komma ikapp. Det kändes fint. :-)

Hoppas ni hade en härlig Midsommarhelg!
 

1 kommentar:

  1. Så härligt det ser ut, drömmer om en hängmatta jag med. Vad fint ni gör med såpskurning och linoljefärg!! Sånt gillar jag!!! Om det nu inte ser ut som nytt (golvet) så doftar det säkert underbart!! Önskar dig en fin kväll/Gela

    SvaraRadera