söndag 31 augusti 2014

I´m back!

 Ok, pausen blev liiite längre än jag hade tänkt mig. Men nu är jag tillbaka. Tillbaka efter en lång och händelserik sommar. Mycket glädje, men också mycket sorg. Livet...

Den mesta tiden har vi förstås tillbringat nere i Småland i vårt lilla hus. Vi har fixat med hus och trädgård och badat badat badat.


 Vi har också haft besök av familj och släkt och ägnat oss åt att ta reda på så mycket vi bara kan om släkten i Småland. Här längst ut till höger står min morfar Simon bredvid fem av sina syskon. Två av dom har bott i vårt hus. Jag bara älskar gamla foton. Ni kommer att få se fler...


 Vi har såklart också sprungit på loppis. :-) 
Tekannan och kryddburkarna hittade jag faktiskt här hemma, men det mesta har fyndats nere i Småland. 


Trädgården här hemma har vår snälla granne sett till. Men det syns att vi inte varit hemma så mycket i sommar...

Det var faktiskt längesedan jag kände något sug efter att trädgårdera. Jag har bara inte haft någon lust. Jättetråkigt. Men till min stora glädje så har lusten återvänt. I fredags förvånade jag mig själv med att åka iväg och köpa kantstenar till den nya rabatten (som inte är så ny längre). Och igår jobbade jag hela dagen med att gräva bort gräs, rensa ogräs och lägga kantsten. Idag, direkt efter frukost blev det en sväng till plantskolan. Nya fina växter till krukor och rabatter. I´m back! Det är roligt igen! Och jag är inte alls förvånad över att jag nu sitter här med en rygg som är av... ;-)

Hoppas ni haft en härlig sommar!

2 kommentarer:

  1. Liksom Fylking utropar jag: "Äntligen!"

    SvaraRadera
  2. Kul att du är tillbaka. Och skönt att lusten bara tog paus, inte försvann. Ibland behöver man låta annat ta tid och ork. Livet... :)

    SvaraRadera