söndag 25 januari 2015

Söndagsmys i växthuset


 Den här helgen har det blivit mycket lek i snön hemma i trädgården. Jag har skottat gångar och borstat bort snö från buskar och häckar. Idag byggde vi både snögrotta och snölykta. Katten var med hela tiden. Han är väldigt social och gillar att vara ute med oss. Han leker och har kul i snön precis som våra barn.


 Fåglar gillar jag. Och det gör katten också. Fast på ett lite annat sätt... ;-)
Kanske jag måste sluta mata fåglarna i trädgården. Någon som har ett bra tips? Det hjälper inte att hänga maten högt upp för han är en väldigt bra klättrare och galet orädd. 


När det började skymma tände vi upp i växthuset och satt därute och fikade. Så mysigt! Med infravärmen på så var det riktigt skönt.


 Varför gör vi inte det här oftare?

Ha´en bra vecka!


1 kommentar:

  1. Nu blir jag lite avundsjuk. Vår skjutdörr fryser fast så jag kommer inte in:( Det ser väldigt mysigt ut. . .

    SvaraRadera