söndag 1 mars 2015

Vår!

Kom hem igår kväll efter en blåsig och snöig vecka i fjällen. Längtade hem till våren även om det var skönt med en veckas frisk luft och skidåkning. Det första jag hör när jag kliver ur bilen är det här. Finns det något underbarare än koltrastens sång på våren? Nästan all snö är borta och i rabatterna blommar vintergäck, krokus och snödroppar. Den dubbla snödroppen är så fin.


 När jag fick höra att penséer och andra vårblommor kommit in i butikerna ville jag verkligen åka hem. Det blev en rask promenad direkt efter frukost idag bort till handelsträdgården. Det fanns förutom penséer även påskliljor, iris, krokus och pärlhyacint. Behöver jag säga att jag handlade? ;-)


Några fina krukor blev det. Och så åkte ljusslingorna i trädgården och växthuset ned. 

1:a mars. Nu är det vår! :-)

1 kommentar:

  1. Har inte hunnit handla än, men det skal bli. Vad är härligare än de första vårblommorna. Snödroppar måste jag skaffa fler av. Ha en trevlig vecka!

    SvaraRadera