söndag 12 april 2015

Arbetet fortsätter...

 Ni vet hur det kan vara. Man skall bara flytta en växt och rätt som det är har man grävt upp halva trädgården. Flytten av katsuran har nu svällt ut till en ommöblering av halva trädgården. I fredags tog jag ledigt på eftermiddagen och fick en härlig eftermiddag och kväll i trädgården. Jag har grävt bort gräs, lagt stenkant och fixat nya rabatter. Jag är inte riktigt klar än, men det börjar arta sig. Tonårssonen som är en estet kom ut och påpekade att jag kunde lägga stenen på ett annat sätt och få det snyggare. Jag kunde inte annat än att hålla med även om det innebar ännu mer grävjobb. Snart dags för det roligaste. Plantering av växter. Och nej. Vi skall inte ha marschallhållaren mitt i rabatten. Den har bara råkat hamna där. Jag klurar fortfarande på vad som skall stå där. Jag har en idé. Får se hur det blir... ;-)


Igår fortsatte grävandet, men det blev också en paus för en tur till Slottsträdgården Ulriksdal. Så mycket fint! Både växter och annat till hem och trädgård. Den här söta luktviolen kunde jag inte motstå. "Red Charm" heter den och har en alldeles underbar purpurrosa färg. 

Ha´det gott!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar